Canon 1300D voor de toekomstige journalist

Ga je een mediastudie doen dan is het wel handig als je een goede camera hebt. Of je nu fotograaf wilt worden of journalist, een camera is een must. Er zijn ook vele andere benodigdheden voor het beginnen van een media gerelateerde opleiding. Het is logisch dat het niet gelijk duidelijk is wat je allemaal moet aanschaffen. Waarom het een goed idee is om een camera als de Canon 1300D te hebben als je gaat beginnen met een studie in een van de genoemde richtingen, lees je hier.

Haal tijdens je studie alles uit je Canon 1300D

Een Canon 1300D is de perfecte camera als je alles uit je camera wilt kunnen halen. Tijdens je studie wordt van je verwacht dat je goed voorbereid de lessen volgt. Het hebben van de juiste camera hoort daarbij. Helaas is het niet op elke school zo dat de camera’s door  de school zelf geleverd worden. je moet de aankoop vaak zelf doen. Als je dan een camera nodig hebt is het vaak lastig om te kiezen uit de vele verschillende soorten toestellen die je kunt kopen. Toch zijn er een aantal camera’s die altijd goed zijn. De Canon 1300D is een van die camera’s. deze 18 megapixel camera is ook nog eens te verbinden met je telefoon via Wi-Fi. Zelfs zonder flits maakt de Canon 1300D de meest mooie foto’s, zelfs bij weinig licht.

Canon 1300D of toch Nikon 3300

De Canon 1300D wordt heel vaak vergeleken met de Nikon 3300. De reden dat deze twee camera’s met elkaar worden vergeleken is, omdat er niet veel verschil is tussen de twee. Het verschil tussen de Nikon en de Canon is er zeker. Als je echt wilt weten wat het beste bij jou past kun je het beste de kenmerken en specificaties  met elkaar afwegen voordat je een keuze maakt. De Canon 1300D is een zeer goede keuze voor als je een studie gaat volgen. De camera heeft alles wat je moet je hebben om tijdens je studie alles op de juiste manier te kunnen doen.

Niet alleen een goede Canon 1300D camera

Een goede camera is lang niet alles. Je moet alles ook kunnen vervoeren op een veilige manier. Hoesjes en goede tassen mogen dan ook zeker niet worden vergeten. Los van alle dingen voor je camera is het ook handig als je iets van een handig kladblokje aanschaft.